2014. január 30., csütörtök

Fuck politika.

A kis szaros


Na itt vagyok,és most egy kis 16 éves szaros fogja lökni a tutit! Nem. Tudod mi az undorító?A helyzet.Tudod mi a szánalmas? Hogy egy érettségi nélküli ember könnyebben talál munkát mint egy diplomázott.Tudod mi gáz?  Vannak túliskolázott emberek. Tudod mi a szánalmas? Az a sok ember az utcán aki fagyoskodva várja a jobb időt,mert esik a hó és ő az utcán van nem pont tökéletesen felöltözve. Tudjátok mi a szégyen?
Láttam ennek olyan változatát,amiben a bohócra fel volt festve,hogy Orbán Vitya.
Persze.Manapság mi az amivel megnyerik a választókat?Választókat? Haha, nem.Embereket akik újabb 4 évig a kezükbe adja azt a hatalmat amivel megtehetnek nagyon sok mindent.2/3 többség és pukk. Nyugdíjat majd a halálod után kapsz,fizess adót,nem helyezkedsz el mert túlképzett vagy,stb...Hadd térjek kicsit ki,példánkban okáért van Sándor.Elvégez egy általános iskolát.

Barátunk elmegy autó szerelő szakmunkás képző iskolába,elvégzi elhelyezkedik viszonylag egyszerűen és keres x forintot , attól függ hány kocsival dolgozik milyen szinten ezt lőjük be olyan 300 ezer forintra havonta.
VS
3 diploma jó közép iskola kitűnő 4 év. Általános iskolai tanár. Fizetések:
 Egy általános iskolai tanár átlagfizetése ugyanis 167 ezer forint, a középiskolai tanárok ennél kicsivel többet, átlag 178.100 forintot keresnek. A legtöbbre a főiskolai/egyetemi oktatók számíthatnak, az ő átlagbérük 257.400 forint. A művészeti iskolák tanárai, tehát a zene- és képzőművészeti pedagógusok bére havi 154.800 forint.
Forrás )
Konkrétan az én dráma tanáraim nem keresnek túl jól.
De amúgy a a politika a másik részről sem jobb nehogy azt gondoljátok csak a Fideszt szidom.
Na és egy amin nagyon nagyon nevettem hülyének is nézett egy két drága néni a villamoson.
Ezen beszartam. Konkrétan szakadtam.Lelövöm a poént,még az én korosztályom is a legutolsók közé sorolja a jobbikot.Gondolom már mindenki látta ezt a táblát,és most felhúzott szemöldökkel néz rá a képernyőre ,hogy csak mert 16 évesek így gondolják.Na nektek ezt ajánlom!:
Mindenki gondoljon mindent.Most a végén leírnám az én verziómat az idénről . Megy majd mindenféle tippelgetés ,ki hogyan juthat be megy majd az izgulás. Fidesz nyer mögötte mszp. Ugyan úgy mindenki megválasztja ,akármennyire szidják az emberek.A vége az lesz,hogy mi magyarok majd összeverekszünk egymással a hősök terén egy kis bab szemért és egy csúnya göndör hajú nénike fog kiválasztani 1 fiút egy lányt a Magyar országi tartományból,hogy harcoljanak az éhezők viadalán Afrikai országok ellen görög ország ellen stb..

,,Ne hagyjon el benneteket a remény".

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése